Baarmoeder klachten

Heeft u last van baarmoeder klachten? Deze klachten zijn natuurlijk erg vervelend. Het belangrijkste is ook nog eens dat deze klachten ergens vandaag komen. Daarom is het belangrijk om te achterhalen wat de oorzaak van deze baarmoeder klachten zijn. Baarmoeder klachten kunnen wijzen op verschillende problemen. Een van de voornaamste redenen kunnen vleesbomen in de baarmoeder zijn.

Baarmoeder klachten & een vleesboom

Als u last heeft van baarmoeder klachten kan een vleesboom hier een goede oorzaak van zijn. Maar wat is nu precies een vleesboom? Een vleesboom in de baarmoeder kan qua grootte variëren van een erwt tot een sinaasappel. Bloedverlies en een drukkend gevoel in de onderbuik zijn een van de meest voorkomende baarmoeder klachten.

Baarmoeder klachten & symptomen

  • Pijn tijdens het vrijen
  • Verschillende menstruatieklachten
  • Druk op de blaas
  • Baarmoeder klachten zorgen voor pijn in de onderrug
  • Je kunt moeilijk zwanger worden

Baarmoeder klachten & wat nu?

Je hebt last van baarmoeder klachten en je herkent jezelf in bovenstaande opties. Natuurlijk wil je deze vervelende klachten van de vleesboom laten verdwijnen. Dit kan zeker! Door het verwijderen van vleesbomen of het emboliseren van een vleesboom verdwijnen de vleesbomen uit de baarmoeder. Hierdoor zullen ook de klachten verdwijnen. Natuurlijk zit tussen het verwijderen- of emboliseren van een vleesboom wel een groot verschil.

Emboliseren van een vleesboom

Het emboliseren van een vleesboom zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar de vleesboom sluit. Dit zorgt ervoor dat de vleesboom krimpt en uiteindelijk verdwijnt. In 1 behandeling kunnen direct alle vleesbomen door embolisatie verdwijnen. Het verwijderen van een vleesboom is een serieuze ingreep. Deze patiënt onvriendelijke manier van het verwijderen van een vleesboom zorgt daarnaast voor meer risico’s, klachten en een langer herstel. Het emboliseren van een vleesboom zorgen ervoor dat de baarmoeder klachten zullen verdwijnen. Daarnaast is deze methode zeer patiëntvriendelijk en is de hersteltijd korter.

Last van Vleesbomen na een zwangerschap? Lees dit artikel!

Baarmoeder klachten verhelpen?

De specialisten van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam zijn specialist op het gebied van emboliseren van vleesbomen. U kunt direct een afspraak maken door een bericht te sturen naar info@www.embolisatiespecialist.nl. De betreffende arts zal binnen enkele werkdagen uw vraag beantwoorden of contact met u opnemen. Baarmoeder klachten? Stuur een bericht!