Vleesboom baarmoeder

Een vleesboom in de baarmoeder is iets wat bij veel vrouwen voorkomen. Gelukkig hoeft u zich niet direct zorgen te maken. Maar 1 op de 10.000 vleesbomen zijn kwaadaardig. Door een goede behandeling zijn de vleesbomen goed te behandelen waarna de klachten volledig zullen verdwijnen. De baarmoeder blijft bij deze behandeling volledig intact. Heeft u een vleesboom of denkt u een vleesboom in de baarmoeder te hebben? Dan is het zeer raadzaam om contact op te nemen!

Vleesboom in de baarmoeder & verschijnselen

Vleesbomen hebben eenvoudige kenmerken. De symptomen en klachten zijn niet aangenaam maar daardoor welk eenvoudig te herkennen. Veel bloedverlies, pijn tijdens het vrijen en nog enkele kenmerken welke u kunt lezen op de pagina ‘symptomen van vleesbomen’. Gelukkig zijn deze klachten makkelijk te ‘genezen’. Door gebruik te maken van een zeer patiënt vriendelijke behandeling van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam behoren deze klachten snel tot de verleden tijd

Vleesboom in de baarmoeder & behandeling

Vleesbomen in de baarmoeder zijn gelukkig goed te behandelen. Elk ziekenhuis heeft zo haar eigen wensen en voorkeuren voor een behandeling. Samenwerkingen met bepaalde partijen vormen vaak de basis voor de geadviseerde behandeling. Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam heeft gekeken naar de meest patiënt vriendelijke behandeling. Als hier naar wordt gekeken is embolisatie van een vleesboom in de baarmoeder het meest vriendelijke en het meest efficiënt. Daarom is het Maasstad Ziekenhuis gaan samenwerken met de partij die deze behandeling aanbied. Heeft u last van een vleesboom in de baarmoeder dan kan u terecht bij de specialisten in het Maasstad Ziekenhuis.

De behandeling van een vleesboom gebeurt door een kleine inkeping in de lies. Hierna zal via het bloedvat de vleesboom worden bereikt. Vervolgens zal de bloedtoevoer naar de vleesboom gesloten worden waarna de vleesboom zal krimpen. Uiteindelijk zal de vleesboom helemaal verschrompelen en verdwijnen. Klachten van de vleesboom in de baarmoeder behoren dat tot de verledentijd.

Vleesboom in de baarmoeder verhelpen

Heeft u last van een vleesboom met bloedverlies in de baarmoeder? Dan kunt u terecht bij de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. U kunt direct met deze specialisten contact opnemen door een email te sturen naar info@www.embolisatiespecialist.nl. Binnen enkele werkdagen zal de specialist contact met u opnemen. Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak? Neem dan contact op met de specialisten voor uw vleesboom in de baarmoeder.