Vleesboom & bloedverlies

Een vleesboom en bloedverlies zijn veel voorkomende klachten. Deze klachten zijn erg hinderlijk en daarom is een behandeling van een vleesboom met bloedverlies een veel voorkomende wens. Waarschijnlijk heeft u een vleesboom met bloedverlies of denkt u een vleesboom te hebben. Als u dit heeft hoeft u zich niet direct zorgen te maken. Wel is het belangrijk dat u naar een specialist toe gaat welke gespecialiseerd is in de behandeling van vleesbomen. Een vleesboom met bloedverlies is niet perse kwaadaardig. Op deze website leest u alles wat u te weten moet komen over vleesbomen en de meest ideale behandeling. Daarnaast kunt u voor uw vleesboom met bloedverlies direct een afspraak inplannen.

Vleesboom en bloedverlies behandelen

Voor het behandelen van vleesbomen zijn veel verschillende methodes. Een veel voorkomende manier van behandelen is het verwijderen van een vleesboom. Maar is dit ook de meest patiënt vriendelijke manier? dit antwoord is nee! Bij het verwijderen van een vleesboom met bloedverlies komen vaak veel complicaties kijken. Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam is gespecialiseerd in het emboliseren van een vleesboom met bloedverlies. Deze nieuwe manier van behandelen is zeer patiënt vriendelijk en de vooraf genoemde symptomen zullen volledig verdwijnen.

Tijdens het emboliseren van een vleesboom met bloedverlies maakt de specialist een kleine inkeping in de lies. Hierna wordt via het bloedvat de vleesboom bereikt. Hierna zal de bloedtoevoer van de vleesboom gestopt worden waarna de vleesboom zal krimpen. Uiteindelijk zal de vleesboom verschrompelen en de klachten zullen volledig verdwijnen.

Vleesboom met bloedverlies & contact

Denkt u last te hebben van een vleesboom? Dan moet u hier zeker niet te lang mee rond blijven lopen. Namelijk 1 op de 10.000 vleesbomen bij vrouwen zijn kwaadaardig. Denkt u een vleesboom met bloedverlies te hebben? Dan kunt u direct contact opnemen met de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@www.embolisatiespecialist.nl. Binnen enkele dagen zal de arts contact met u opnemen. Daarnaast komt u terecht bij een specialist die gespecialiseerd is in de behandeling van vleesbomen met bloedverlies door gebruik te maken van embolisatie.