Vleesboom behandeling

Heeft u last van een vleesboom of myoom? Een behandeling kan op verschillende wijzen. Na een behandeling kunnen klachten volledig verdwijnen. De behandeling van een vleesboom kan op verschillende wijzen. Dit kan door het verwijderen van de vleesboom of door het emboliseren van de vleesboom. De beste vleesboom behandeling is het emboliseren.

De beste vleesboom behandeling

Heeft u vleesboom klachten? Dan moet u behandelt worden aan een vleesboom. Op internet circuleren veel verschillende soorten behandelingen van vleesbomen. Elke behandeling heeft zo haar eigen risico’s. De specialisten van het Maasstad Ziekenhuis zijn gespecialiseerd in vleesboom behandelingen door middel van embolisatie. Het emboliseren brengt weinig risico’s met zich mee, de baarmoeder blijft intact waardoor zwangerschap nog steeds mogelijk is en de hersteltijd erg kort is.

Hoe werk een vleesboom behandeling?

Een vleesboom behandeling werkt door middel van een klein sneetje in de lies. Hierdoor wordt een catheter in de slagader naar de baarmoeder getransporteerd. Uiteindelijk zal het bloedvat van de vleesboom worden gedicht zodat hier geen bloed meer doorheen loopt. Het gevolg is dat de vleesboom zal afsterven en zal verdwijnen. In 1 behandeling kunnen alle vleesbomen met embolisatie verholpen worden. Daarnaast is de hersteltijd ongeveer 2 weken en hierna kunnen alle werkzaamheden weer worden hervat.

Het emboliseren is een nieuwe behandeling van vleesbomen. Waar vroeger de baarmoeder werd verwijdert of de vleesbomen werden verwijdert is het emboliseren een nieuwe techniek. Deze vleesboom behandeling heeft een hoge patiënt tevredenheid. Dit zorgt ervoor dat de behandeling steeds populairder wordt.

Vleesboom behandeling & vragen?

Hoe ontstaat een vleesboom, de behandelingen, de oorzaken en gevolgen en de risico’s. Heeft u een vraag of wilt u contact met een specialist op het gebied van vleesbomen? Dan kunt u direct contact opnemen met een specialist van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@www.embolisatiespecialist.nl . Binnen enkele dagen zal de specialist uw vraag beantwoorden. Daarnaast kunt u ook direct een afspraak inplannen.