Vleesboom & menstruatie

Een vleesboom kan voor heftige menstruatie zorgen. Dit is dan ook een van de meest voorkomende klachten van vleesbomen. De menstruatie door vleesbomen gaat daarnaast ook veranderen. De menstruatie is vaak heftiger waardoor dit echt wordt gezien als een probleem. Gelukkig kunnen deze klachten eenvoudig worden verholpen. Denkt u dat uw menstruatie door vleesbomen heftiger is? Dan is het zeer aan te raden direct een specialist van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam te raadplegen.

Vleesboom en een heftige menstruatie

Heeft u last van een vleesboom met heftige menstruatie? Dan is verder onderzoek zeker noodzakelijk. Het hoeft niet direct te betekenen dat u zich zorgen moet maken. 1 op de 10.000 vleesbomen zijn kwaadaardig. Maar de vervelende klachten zijn natuurlijk wel constant aanwezig. Heeft u eenmaal een vleesboom met deze kenmerkende symptomen? Dan zijn hier gelukkig goede mogelijkheden voor een behandeling. U kunt bijvoorbeeld denken aan het verwijderen van de vleesboom of het emboliseren. De voorkeur van de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis gaan uit naar het emboliseren van de vleesboom met heftige menstruatie. De reden hiervoor is dat het emboliseren van een vleesboom het meest patiënt vriendelijk is.

Vleesboom en menstruatie laten behandelen

Heeft u vragen over uw vleesboom of heeft u een vermoeden dat u vleesbomen heeft? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. De specialisten zullen nadat u contact heeft opgenomen binnen enkele dagen contact met u opnemen. Uw vraag zal dan beantwoord worden en u heeft de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Uw vleesboom met menstruatie zal hierdoor onderzocht worden en uiteindelijk zal een passend behandelplan worden opgesteld. Wilt u contact met een specialist van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam om uw vleesboom met menstruatie te laten onderzoeken? Stuur dan direct een mail naar info@www.embolisatiespecialist.nl.