Prostaatklachten

Prostaatklachten komen vaak voor bij mannen. Dit is ook niet zo gek. Vanaf de puberteit begint de prostaat te groeien. Dit zorgt ervoor dat er problemen met plassen kunnen voorkomen. Prostaatklachten komen dan ook bij 40% van de mannen boven de 60 voor. De klachten van de prostaat kunnen zo erg worden dat een ingreep noodzakelijk is. Er zijn verschillende methoden om de prostaat klachten te verhelpen.  

Als je last hebt van prostaatklachten wil je natuurlijk de meest patiënt vriendelijke manier hebben om deze prostaatklachten te verhelpen. Emboliseren van de prostaat is dan de beste optie. Met deze techniek zullen de prostaatklachten verdwijnen en zal de prostaat behouden blijven. Denk jij dat je last hebt van prostaatklachten? Dat kan goed! Lees hieronder welke klachten vaak voorkomen!

Heb jij last van onderstaande prostaatklachten?

  • Plasproblemen (zwakke urinestraal)
  • Vaak plassen
  • Nadruppelen

Emboliseren van de prostaat

Door embolisatie zullen de prostaatklachten totaal verdwijnen. De artsen zullen samen naar je kijken en beslissen of emboliseren van jouw prostaat de beste oplossing is. Als blijkt dat emboliseren de beste methode is om je prostaatklachten te laten verdwijnen dan kun je op korte termijn terecht bij de specialist. Via je bloedvat zullen een soort kleine balletjes in je bloedvat van de prostaat worden geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar de prostaat stopt. Door de afsluiting van de bloedtoevoer krimpt de prostaat waardoor prostaatklachten verdwijnen.

Prostaatklachten & voordelen emboliseren

  • Veilige en effectieve behandeling
  • Behoud van de prostaat zonder de risico’s zoals bij operatie
  • Korte ziekenhuisopname en korte herstelperiode
  • Snelle hervatting van de normale dagelijkse activiteiten waarin prostaatklachten geen rol meer spelen

Prostaatklachten verhelpen?

Heb jij last van prostaatklachten? Dan kun je direct contact opnemen met de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis. Door een prostaatvergroting kunnen deze klachten worden verholpen. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@www.embolisatiespecialist.nl. Binnen enkele dagen zal de specialist contact met je opnemen. Jouw prostaatklachten zijn zo snel verleden tijd!