Vergrote prostaat

Heb jij last van een vergrote prostaat? Dit is erg vervelend en zorgt natuurlijk voor veel prostaatklachten. Veel voorkomende klachten van een vergrote prostaat hebben vaak betrekking tot plasproblemen. Tegenwoordig zijn er nieuwe behandelmethoden waardoor de prostaat niet hoeft te worden verwijdert. Dit verlaagt de risico’s aanzienlijk waardoor de patiënt ook weer snel na een ingreep naar huis kan. De vergrote prostaat behoort dan tot de verleden tijd!

Vergrote prostaat en klachten:

Veel voorkomende klachten hebben betrekking tot plasproblemen. Lees hieronder welke problemen jij kunt ervaren!

  • Plasproblemen (zwakke urinestraal)
  • Vaak plassen
  • Nadruppelen

Als jij deze prostaatklachten hebt heb jij last van een vergrote prostaat! Onderstaande behandeling is de beste methode om jouw vergrote prostaat te verhelpen. Zonder dat deze wordt verwijdert!

Vergrote prostaat en emboliseren!

Emboliseren van jouw prostaat is de beste methode. Dit gebeurt door kleine balletjes in de bloedtoevoer van de prostaat te injecteren. Dit zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar de prostaat stopt. Als de bloedtoevoer stopt zal de prostaat krimpen. Uiteindelijk zullen de klachten verdwijnen en de vergrote prostaat behoort tot de verleden tijd!

Vergrote prostaat verhelpen!

Denk jij last te hebben van een vergrote prostaat? Dan kun je direct contact opnemen met de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis. Zij helpen je graag! je kunt direct een mail sturen naar: info@www.embolisatiespecialist.nl. De arts zal binnen enkele werkdagen contact met je opnemen. Wil jij je vergrote prostaat verhelpen? Stuur dan direct een bericht!

(Al de afspraken en behandelingen vinden plaats in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam)