Prostaat embolisatie

Prostaat embolisatie wordt toegepast bij een vergrote prostaat. Bij het emboliseren van de prostaat worden als eerst de bloedvaten zichtbaar gemaakt door een contrastvloeistof. Door gebruik te maken van een katheter worden de bloedvaten bij de prostaat dichtgemaakt. De gevolgen zijn dat de prostaat zal krimpen waarna de vervelende klachten verdwijnen. Prostaat embolisatie wordt uitgevoerd in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.

Prostaat emboliseren

Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam is gespecialiseerd in de behandeling van de prostaat. Het emboliseren van de prostaat wordt toegepast bij een vergrote prostaat. Voor deze manier van behandelen is gekozen omdat dit de meest patient vriendelijke manier is. Vaak kiezen ziekenhuizen ervoor om de prostaat helemaal te verwijderen. Dit is niet het beste voor de patient. Daarom heeft het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam zich gespecialiseerd in het emboliseren van de prostaat.  

Prostaat embolisatie

Prostaat embolisatie en symptomen

Heeft u last van onderstaande klachten van de prostaat? Dan is wellicht het emboliseren van de prostaat de behandeling die deze klachten kan laten verdwijnen. Veel voorkomende klachten van de prostaat die met emboliseren te verhelpen zijn staan hieronder beschreven:

  • Ongewenst urineverlies
  • Branderig gevoel bij het plassen
  • Weinig urine per keer
  • Urinestraal is minder krachtig
  • Nachtelijk plassen

Als u last heeft van een van de bovenstaande klachten is het raadzaam om verder onderzoek te laten uitvoeren. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Binnen enkele dagen zal de specialist contact met u opnemen of uw vraag beantwoorden. U kunt een mail sturen naar info@www.embolisatiespecialist.nl.

Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam is gespecialiseerd in prostaat embolisatie. De nieuwste technieken worden toegepast bij de embolisatie van de prostaat. Dit zorgt ervoor dat het Maasstad Ziekenhuis veel mooie reviews heeft wat betreft het emboliseren van de prostaat. Heeft u vervelende klachten? Neem contact op met de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.