Embolisatie behandeling

Heeft u gehoord over een embolisatie behandeling? Het emboliseren van een vleesboom is de meest patiëntvriendelijke behandeling. Maar wat is een embolisatie behandeling dan precies? Door emboliseren van een vleesboom kan een arts de bloedtoevoer naar de vleesboom stoppen. Dit zorgt ervoor dat de vleesboom krimpt en uiteindelijk verdwijnt. Een embolisatie behandeling is dan ook geen grote ingreep. Dit in tegenstelling tot het verwijderen van een vleesboom. De resultaten zijn hetzelfde alleen is het embolisatie behandeling veel patiëntvriendelijker.

Embolisatie behandeling & werkwijze

Hoe gaat een embolisatie behandeling precies in zijn werk? Als u contact opneemt met de specialisten van het Maasstad Ziekenhuis zal de arts binnen enkele dagen uw vraag beantwoorden. Als het nodig is zal de arts u uitnodigen voor een gesprek om daadwerkelijk vast te stellen of u een vleesboom heeft. De embolisatie behandeling en het gesprek wordt in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam uitgevoerd.

Tijdens de behandeling wordt een kleine inkeep gemaakt in de lies van de patiënt. Via de slagader gaat de arts naar de vleesboom. Uiteindelijk zal de arts deze bloedtoevoer sluiten van de vleesboom in de baarmoeder. De klachten zullen volledig verdwijnen en de hersteltijd is kort.

Waarom een embolisatie behandeling?

  • Patiëntvriendelijker
  • Korte hersteltijd
  • Plaatselijke verdoving
  • Een embolisatie behandeling zorgt ervoor dat vleesboom klachten compleet verdwijnen.

Heeft u vragen over een embolisatie behandeling?

Je kunt je vraag direct naar de artsen van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam sturen. Zij zullen binnen enkele dagen je vraag beantwoorden of contact met je opnemen. Het mailadres is: info@www.embolisatiespecialist.nl. De afspraken en behandelingen vinden in het Maasstad Ziekenhuis plaats. Neem direct contact op over een embolisatie behandeling!